Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Συνάντηση εκπαιδευτικών στην Κρανιά Ελασσόνος

Συνάντηση εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων, εν ενεργεία και μη, που κατάγονται από την Κρανιά θα πραγματοποιηθεί, στις 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρανιάς Ελασσόνας. Τη συνάντηση οργανώνουν ο γυμναστής Γεωργούλας Δημήτριος, ο Διδάκτωρ Νομικής Πανεπ. Αμβούργου, τ. Λέκτορας Παν. Θεσσαλίας Πατούνας Χρήστος και ο δάσκαλος Τζήκας Βασίλειος οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Είναι αδιαμφισβήτητο, ότι από την ίδρυση του πρώτου σχολείου μας και μέχρι σήμερα η Κρανιά έχει παραγάγει τουλάχιστον 1000 εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, οι οποίοι έχουν προσφέρει την ψυχή τους σε χιλιάδες παιδιά όχι μόνο σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στα πέρατα του κόσμου.


Έχουν δημιουργήσει σημαντικότατο και πολυποίκιλο έργο και μόνον μία απλή αναφορά σε αυτό θα μπορούσε να γεμίσει χιλιάδες σελίδες.

Είναι όλοι αξιόλογες προσωπικότητες και η Κρανιά είναι περήφανη γι’ αυτούς.

Εμείς θέλουμε στην συνάντηση αυτή να δούμε όλους μαζί τους εκπαιδευτικούς της Κρανιάς και ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το έργο τους και προ πάντων να το προβάλλουμε.

Είναι αυτονόητο, ότι μία συνάντηση δεν είναι αρκετή. Αν μας αρέσει και το κρίνουμε σκόπιμο μπορεί τη συνάντηση αυτή να την επαναλάβουμε, όποτε θεωρήσουμε όλοι μαζί αναγκαίο».

Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής θα παρουσιαστεί το πρόσφατα εκδοθέν εκπαιδευτικού περιεχομένου βιβλίο του Κρανιώτη δασκάλου Θωμά Λυκοστράτη, προϊσταμένου του Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νάουσας με τίτλο «Τα παιδιά της Ατλαντίδας». Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν την πρόθεση να προβάλλουν το έργο και τις επιτυχίες των εκπαιδευτικών από την Κρανιά σε ανάλογες συναντήσεις. Επίσης στόχος της συνάντησης είναι να καταγραφούν οι εκπαιδευτικοί της περιοχής ώστε να τεθεί υποψηφιότητα για το βιβλίο γκίνες καθώς είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε από μια τόσο μικρή περιοχή έχουν βγει τόσοι πολλοί εκπαιδευτικοί.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να γνωστοποιούν το έργο, τις προτάσεις αλλά και τις απόψεις τους στο mail patunas@otenet.gr

Τα πρόγραμμα της συνάντησης έχει ως εξής :

- 7-8 μ.μ. προσέλευση – γνωριμία – επικοινωνία

- 8-8.15 μ.μ. Χαιρετισμοί

- 8:15-8.30 μ.μ. παρουσίαση του βιβλίου του Θ. Λυκοστράτη

- 8:30- 8:45 σύντομες παρεμβάσεις

- 8:45 -9:15 συναυλία έντεχνου παραδοσιακού τραγουδιού με ερμηνεύτρια την Φωτεινή Παπαδοπούλου

- Λιτό απόδειπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: