Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ ως 31/3/2012

                                
Τα " Κυκλογραφήματα" διοργανώνουν  λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα : «Μέσα σε έναν κύκλο». 
Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών. Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι αδημοσίευτα, στην ελληνική γλώσσα. Ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με ένα μόνο έργο του. Τα διηγήματα θα πρέπει να είναι από 500 έως 1500 λέξεις. Η αποστολή των διηγημάτων γίνεται στο email : mpesstonkyklo@gmail.com με επισύναψη του κειμένου σε μορφή word. doc από 10/2/2012 έως 31/3/2012. 
Για κάθε συμμετοχή θα υπάρχει επιβεβαιωτική απάντηση με email. Μαζί με την αποστολή του διηγήματος θα πρέπει να αποσταλούν και τα στοιχεία :ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ, ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΞΕΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΛΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΗΛΙΚΙΑ, EMAIL. 
Με την συμμετοχή τους οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν με mail και τις συμμετοχές άλλων διαγωνιζομένων, τις οποίες και θα πρέπει να κατατάξουν σε σειρά προτίμησης τους. Ανάλογα με τον όγκο συμμετοχών είναι δυνατόν να χωριστούν οι συμμετέχοντες σε υποομάδες των 20 ατόμων. Θα τους αποσταλεί λίστα με τις συμμετοχές ( ανώτατο όριο 20 συμμετοχές ) χωρίς το όνoμα του διαγωνιζόμενου, στην οποία θα πρέπει να βάλουν βαθμολογία. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιστρέψουν την λίστα βαθμολόγησης τους μέσα σε 30 ημέρες, διαφορετικά θα ακυρώνεται η συμμετοχή τους.   
Θα επιλεγούν τα 5 καλύτερα διηγήματα από την βαθμολόγηση των συμμετεχόντων τα οποία θα αποσταλούν για αξιολόγηση στον συγγραφέα  Νίκο Παναγιωτόπουλο ο οποίος θα κρίνει και την τελική κατάταξη.                      

ΒΡΑΒΕΙΑ
-Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει 3 λογοτεχνικά βιβλία
-Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει 2 λογοτεχνικά βιβλία
-Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει  1 λογοτεχνικό βιβλίο
Τα 5 επικρατέστερα διηγήματα θα δημοσιευτούν στο www.kyklografimata.com 
Οι συναντήσεις θα γίνουν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού σε μέρος και χρόνο που θα καθορισθεί. Συνάντηση επίσης θα γίνει και για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μέσα στον Ιούνιο του 2012. 
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται και την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού. 
Τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν εξ ολοκλήρου στους δημιουργούς ακόμα και μετά τη δημοσίευση τους και οι οποίοι έχουν και την ευθύνη της κατοχύρωσης και της διαχείρισής τους.
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό. 
Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των δημιουργών να εκδόσει βιβλίο με τα διηγήματα που θα επιλεγούν. 

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.kyklografimata.com
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: