Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΒΑΚΧΙΚΟΝ

Κυκλοφορούν
ι Εκδόσεις Vakxikon.gr: η ανθολογία ποίησης του Ορχάν Βελί Κανίκ Ο δρόμος μου είναι πλατεία σε μτφρ. Μιχάλη Παπαντωνόπουλου / η ποιητική συλλογή Ολιγόγραμμα ΙΙ του Γιώργου Πρίμπα / και η ποιητική συλλογή Νίκη των Τετριμμένων του Κώστα Σφενδουράκη, αποκλειστικά σε e-book.

To Νέο της Εβδομάδας
Στο Νέο της Εβδομάδας, διαβάστε προδημοσίευση της επικείμενης έκδοσης Vakxikon.gr "Παγκόσμια Ιστορία της Τρομοκρατίας", του Γιώργου Μπλάνα, η οποία θα διατίθεται αποκλειστικά σε e-book από τις 15 Μαρτίου (και το τχ. 17).
Πρόκειται για μια σειρά δοκιμίων φιλοσοφίας και ιστορίας, που δημοσιευόταν από τον Μάρτιο του 2008 στην περιοδική έκδοση Vakxikon.gr.

Το Vakxikon.gr στον ClipArt Radio  
Το Vakxikon.gr (Περιοδικό & Εκδόσεις) ξανά στο ραδιόφωνο. Κάθε Παρασκευή στον ClipArt Radio, 4-6 το απόγευμα, ο Μουσικός Προπαγανδιστής Τάσος Ρήτος με την εκπομπή του "Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα", παίζει μουσικές, απαγγέλει ποίηση και μεταδίδει όλα τα βακχικά νέα.
Συντονιστείτε http://clipartradio.gr
"Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα". Η ποίηση, η λογοτεχνία, η μυρωδιά του... e-book αντιπροσωπεύονται με τη δική τους εκπομπή στο Clipart Radio, από την παρέα του ηλεκτρονικού περιοδικού (& των ψηφιακών εκδόσεων) Vakxikon.gr. 
Το vakxikon.blogspot.com στον Eclectic Radio 
Το vakxikon.blogspot.com που βρίσκεται στον "αέρα" από τον Μάιο του 2006, και είναι ουσιαστικά ο προπομπός του... βακχικού ζητήματος (Περιοδικό & Εκδόσεις Vakxikon.gr) βρίσκει το μουσικό του ύφος και τη ραδιοφωνική του στέγη.
Συντονιστείτε http://www.ashinart.com/
"Pass2Day". O Διονύσης Κούτρας εγκαινιάζει τη νέα μουσική στήλη του vakxikon.blogspot.com. Kάθε Πέμπτη στο blog γράφει για μουσική. Και κάθε Σάββατο στον Eclectic Radio του Ash in Art, 2-5 το μεσημέρι, θα παίζει μουσική και θα μιλάει γι' αυτήν.  

Καλή Εβδομάδα 
Η συντακτική ομάδα
του Vakxikon.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: