Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διοργάνωση Σύλλογος Φίλοι του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό για τη Θεσσαλονίκη προκηρύσσει το Δ.Σ του Συλλόγου «Φίλοι του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου».

Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους , από την Ελλάδα, την Κύπρο ή το εξωτερικό στέλνοντας ένα ποίημα με την ένδειξη: «Για τον Πανελλήνιο Ποιητικό διαγωνισμό» στη διεύθυνση : Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκη ΤΚ 54646.

Στη θέση του αποστολέα στο φάκελο πρέπει να γράφεται το ψευδώνυμο με το οποίο συμμετέχει κάθε διαγωνιζόμενος και όχι το πραγματικό του όνομα.
Το ποίημα πρέπει να σταλεί σε πέντε δακτυλογραφημένα αντίτυπα σε ελληνική γλώσσα και μέσα στο φάκελο να τοποθετηθεί ένας μικρότερος με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα: Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2012 και τα αποτελέσματα θα εκδοθούν μέσα στους πρώτους μήνες του 2013 . Τα τρία καλύτερα ποιήματα θα βραβευθούν σε ειδική τελετή στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ,ενώ παράλληλα θα εκδοθεί ένας τιμητικό ποιητικός τόμος για τη Θεσσαλονίκη με τα ποιήματα που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Το εκδοτικό μέρος του διαγωνισμού είναι χορηγία του εκδοτικού οίκου I Write.gr εκδόσεις Πηγή.
 Περισσότερες πληροφορίες: Στελίνα Μαργαριτίδου Κιν:6977004735

Δεν υπάρχουν σχόλια: