Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Νέος διαγωνισμός από το eyelands


NEOΣ! Διαγωνισμός σύντομου διηγήματος

«Μια αφήγηση για το καλοκαίρι» 
altΑπό σήμερα μπορείτε να στέλνετε το (σύντομο) διήγημά σας για τον καινούργιο διαγωνισμό του eyelands που θα μείνει «ανοιχτός» για δύο μήνες
**
Ο νέος διαγωνισμός του eyelands θέλει μικρέςαδημοσίευτες ιστορίες (flash fiction), μέχρι 500 λέξεις, θέλει να κρατήσετε (για λίγο ακόμη) την ξεγνοιασιά (όση είχατε) του καλοκαιριού και δεν θέλει συνδρομή αυτή τη φορά. 
Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν, "μιλάει" στην ελληνική γλώσσα αλλά θέλει συμμετοχές από όλους χωρίς διακρίσεις (μόνο το 18ο της ηλικίας συμπληρωμένο) και προσφέρει σε όσους οι ιστορίες τους περάσουν στην τελική φάση (είκοσι, είναι η πρώτη σκέψη, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το πόσο καλές αφηγήσεις θα μας στείλετε) τη συμμετοχή σε ένα βιβλίο. 
Ένα βιβλίο (Ιστορίες για το καλοκαίρι) που θα κυκλοφορήσει από το eyelands στην αρχή του επόμενου καλοκαιριού. 
Εννοείται ότι όλοι οι νικητές (όλα τα υπόλοιπα διηγήματα θα επιλεγούν χωρίς διάκριση, άρα όλοι θα έχουν νικήσει) θα πάρουν δωρεάν ένα αντίτυπο του βιβλίου. 
Αυτό είναι όλο, είναι απλό και εύκολο, όσοι έχετε ακόμη ζωντανή μια αφήγηση καλοκαιριού (όχι απαραίτητα αυτού που πέρασε) μέσα σας, βάλτε τη στο χαρτί.
Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο eyelands δηλαδή στη γνωστή ηλεκτρονική διεύθυνση: info@eyelands.gr - σε μορφή word.doc και OXI σε pdf
Θα χρειαστούμε ένα όνομα (ή αν θέλετε ψευδώνυμο) κι όταν με το καλό το διήγημά σας επιλεγεί στα 20 καλύτερα θα μας στείλετε φυσικά και τη διεύθυνσή σας. 
Κάθε συγγραφέας μπορεί να στείλει ένα μόνο - αδημοσίευτο- διήγημα.
Τα δικαιώματα των διηγημάτων παραμένουν στους συγγραφείς που μπορούν να τα δημοσιεύσουν οπουδήποτε θέλουν, μετά το τέλος του καλοκαιριού 2013.
Ας φτιάξουμε μαζί λοιπον ένα ωραίο βιβλίο με αφηγήσεις για το καλοκαίρι.
Ο διαγωνισμός θα μείνει ανοιχτός για δύο μήνες, λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2012
Τα κείμενα θα κριθούν από τη συντακτική ομάδα του eyelands και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του 2012.
-
Σημείωση: Ο τίτλος που θα διαλέξετε για την ιστορία σας ΔΕΝ θα πρέπει να είναι:
"Μια αφήγηση για το καλοκαίρι"  ή "Ιστορίες για το καλοκαίρι"
&&
Για τους διαγωνιζόμενους που θα διακριθούν θα υπάρχουν καλοκαιρινά δώρα - εισιτήρια για τα ελληνικά νησιά - όχι όμως σε αντιστοιχία με κάποια βραβεία αλλά, το πιο πιθανό, με κλήρωση. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην πορεία του διαγωνισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: