Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή στον Άγιο Βασίλη...απόσπασμα του Καφαντόγια Πέτρου

                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  
                                                                                                         
                                Προς SANTA Λογοκριμένη Επιστολή
                                                         ως
     επεστράφη Αλογόκριτη στον αποστολέα της,  λόγω αδυναμίας καταβολής
             του  Τέλους Αεικίνητης*  Χριστουγεννιάτικης Περιουσίας
   Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη…………..
Πήρα το θάρρος να σου γράψω αυτό το γράμμα, γιατί όταν ρώτησα τη μάνα μου αν θα γυρίσει ποτέ πίσω ο πατέρας μου, μου απάντησε πως μεγαλύτερες πιθανότητες υπάρχουν να σκάσεις εσύ μύτη φορτωμένος με δώρα, παρά  αυτός ο ανεπρόκοπος……
  Κατ αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για το play station* που βρήκα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάποιου άλλου παιδιού και το έκλεψα καθώς δεν άντεχα να μεγαλώνω με την υπόσχεση….. ίσως του χρόνου παιδί μου …ίσως του χρόνου…..   ……δώρον άδωρον βέβαια γιατί είχα ξεχάσει πως στο σπίτι δεν έχουμε ρεύμα, μας το χουν κόψει…..εδώ και έξι μήνες…. Σου το ορκίζομαι Άγιε μου, θα το επέστρεφα την άλλη μέρα, αλλά κατά το ταξίδι της επιστροφής των κλοπιμαίων στον ιδιοκτήτη τους, μπήκα στον πειρασμό να κλέψω μια τσίχλα από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και όπως καταλαβαίνεις με μπουζουριάσανε.* Σου δίνω όμως το λόγο μου σε καμιά δεκαριά χρόνια που θα βγω από δω μέσα που με φυλακίσανε, πως θα επανορθώσω αλλά δε σου γράφω γι’ αυτό…..
   Θα ήθελα να σε παρακαλέσω φέτος για δώρο,  να μου φέρεις ένα σετ αντικλείδια γιατί όπως καταλαβαίνεις τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη, εξ’ άλλου θα τα χρειαστώ και σαν εφόδια καθώς ο μόνος τρόπος για να ανοίξουν κάποιες πόρτες στη ζωή μου (γιατί αποκλείεται να μορφωθώ ή να καταρτιστώ επαγγελματικά εδώ μέσα) είναι να τις διαρρήξω. Στο υπόσχομαι, θα μαι καλό παιδάκι, θα τρώω όλο το φαγητό μου όποτε μου πετάνε και μένα κάνα ξεροκόμματο βέβαια και θα δουλεύω ακατάπαυστα Άγιε μου, γιατί τεμπέλης δεν είμαι……Θα σκάβω μέρα νύχτα σήραγγα για να αποδράσω γιατί αν εσύ τελικά δεν έρθεις, που παίζει πολύ σοβαρά σαν πιθανότητα, όπως λένε και οι σύγχρονοι σοφοί ….αν δεν έχεις plan B* και C και D στη ζωή σου την έχεις γ@@ή@ει*…..
   Ξέρεις τι θέλω να γίνω όταν θα μεγαλώσω; Μέλος της συμμορίας των δεκατριών. Εγώ θα είμαι ο δέκατος τέταρτος και ξέρεις γιατί; στο σινεμά τα φιντάνια* δεν τα πιάνουν ποτέ ενώ στην Ελλάδα σήμερα, γεμάτες είναι οι φυλακές Άγιε μου από λιμοκοντόρους,* από τοκογλύφους από επίορκους λογιστές, από διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, πουλημένους δημοσιογράφους, υπερτιμημένους τεχνοκράτες κτλ. Αυτό είναι κράτος ενάρετων Άγιε μου, όλα δουλεύουν στην πένα..  γι’ αυτό  θέλω να φύγω….. κανείς δεν γλιτώνει απ την τσιμπίδα του νόμου σ αυτή την υπέροχη κατά τα άλλα χώρα. Φαντάσου πως η ψειρού*  είναι ασφυκτικά γεμάτη από έντιμους υπουργούς ακόμα ποιο έντιμους Γραμματείς και ακόμα ποιο έντιμους Φαρισαίους όπως και από μοναχούς που μαρτυρούν για την πίστη τους γιατί δεν τηρούσαν το δίκαιο της ίσης μοιρασιάς στις off shore*  εταιρείες τους …με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ανισότητες στην άρχουσα τάξη και έτσι το κοινωνικό κράτος δικαίου να κινδυνεύσει με κατάρρευση………
   Δεν θέλω πια να ζω σε μια χώρα που δεν σέβεται τη διαφθορά, θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου κάπου που αν είσαι κορυφή στον τομέα σου, θα κάνεις καριέρα αντάξια των ικανοτήτων σου, όχι όπως εδώ που μόλις πας να σηκώσεις κεφάλι (μη δουν άνθρωπο να προκόβει),  αμέσως σε αντιγράφουν και μπαίνουν όλοι στο επάγγελμα με αποτέλεσμα να φτάνει σε κορεσμό από την μεγάλη υπερπροσφορά και την αντιστρόφως ανάλογα χαμηλή ζήτηση…. και έτσι να αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε part time με μισθούς τριτοκοσμικούς.
  Τα ίδια λέει και ο συγκρατούμενος μου ο Oliver Twist* …Χτες τον φέρανε.. φρασκαδούρα….Δεν είναι χώρα αυτή για ψαγμένους πορτοφολάδες λέει και ξαναλέει… Φαντάσου  Άγιε μου πως τον κλείσανε μέσα, γιατί ενώ είναι γάτος στο σούφρωμα* πορτοφολιών, το τελευταίο κόλπο που έκανε στο Μετρό, του βγήκε ξινό.  Βούτηξε το τσαντάκι από μια πολύ καθώς πρέπει Κυρία, αλλά μόλις κατάλαβε πως το μόνο παραδάκι  που υπήρχε μέσα ήταν τσαλακωμένες σελίδες από  εφημερίδες που μοιράζουν τσάμπα στα φανάρια,  για να φαίνεται φουσκωμένο και γεμάτο εξαγριωμένος πήγε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα να υποβάλει μήνυση κατά του κράτους γιατί τους έχει αφήσει όλους άφραγκους με τα κωλομνημόνια που έχει επιβάλει και τον συνέλλαβαν γιατί δεν τηρούσε βιβλία πολίτη Γ κατηγορίας , όπως όλοι οι καθώς πρέπει Έλληνες μικρομεσαίοι….Μα τι θέλουν επιτέλους…… να γίνουμε όλοι….. πολιτικοί;
  Σήμερα φέρανε στο διπλανό κελί και το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα..* Πολύ μεγάλη τρομοκράτης…..Τη συνέλλαβαν την ώρα που έτριβε το τελευταίο της σπίρτο για να ανάψει φωτιά μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο ανακυκλώσιμα σκουπίδια γιατί φόραγε κασκόλ και σκουφάκι να προστατευτεί απ το κρύο… Που να φανταστεί η έρμη πως το να κρύβεις το πρόσωπό σου τη σήμερον ημέρα στις κάμερες του μεγάλου αδελφού είναι έγκλημα μεγαλύτερο και από το να υποβάλεις μηδενική φορολογική δήλωση………
Φαντάσου πως το δικόγραφο που της έφτιαξαν αν στρώσεις τις σελίδες του τη μια δίπλα στην άλλη φτάνουν ως την Κοπεγχάγη …….
 Κατηγορίες………. Όσες θες:
1.                    Παράβαση του νόμου περί μονοπωλίων (για τα σπίρτα)
2.                    Λαθρεμπόριο αξιοπρέπειας
3.                    Παράνομη είσοδος στη χώρα
4.                    Κλοπή ανακυκλώσιμων σκουπιδιών
5.                    Πρόκληση πυρκαγιάς σε φαβέλα απείρου φυσικού κάλλους
6.                    Μόλυνση του περιβάλλοντος
7.                    Αντίσταση κατά της αρχής
8.            Εξύβριση και πρόκληση  ανεπανόρθωτης σωματικής και ηθικής βλάβης στο                                                                                                      image* της μεταπολίτευσης.
9.  Παράνομη στάση και στάθμευση του καροτσιού της κούκλας της μέσα στο λόμπυ πεντάστερου κάδου στο Κολωνάκι ,σε ώρα αιχμής.
10.  Κλοπή κ Παράνομη οδήγηση χωρίς δίπλωμα καροτσιού  super market υπό την επήρεια της μέθης για επιβίωση.
11.  Λαθρεπιβίβαση και μη καταβολή του αντίτιμου εισιτηρίου στο τρόλεϊ της γραμμής…….Μεσαίωνας- Ιλίσια Πεδία. 
12.  Απόδραση απ το Γκέτο και απόπειρα εισβολής σε ζαχαροπλαστείο την ώρα που ξεφουρνίζονταν τα κρουασάν σοκολάτας και μοσχοβολούσε ο τόπος.
13.  Απαγωγή του λούτρινου Αδόλφου της μεταπολίτευσης και απόπειρα ακρωτηριασμού των άκρων του με τη γνωστή μέθοδ﨨 κακό νινί ¨¨κακό νινί….. 
14. Επίθεση με ντου  σε λούνα παρκ και πρόκληση ποινικά κολάσιμου αστείρευτου  παιδικού γέλιου, κρατούσα επί τρεις ολόκληρες ώρες σε ομηρία τα κακόμοιρα αλογάκια του καρουσέλ εξαναγκάζοντας τα υπό την απειλή νεροπίστολου  να τρέχουν γύρω γύρω το ένα πίσω από το άλλο μέχρι να κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα.
15. Παραχάραξη πλαστογραφία και τέλεση απάτης εις βάρος του δημοσίου. Για να πάρει το επίδομα θέρμανσης, όταν της ζήτησαν να υποθηκεύσει τα περιουσιακά της στοιχεία, εκείνη τους παρουσίασε ως τίτλους ιδιοκτησίας, τις κάρτες  που είχε κερδίσει στη Μονόπολη.*  
16. Απόπειρα χρηματισμού διάσημων ευρωπαίων κλόουν με ληγμένα ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου.
17. Προσβολή της δημόσιας αιδούς γιατί τα κουρελάκια που φόραγε ήταν  no name* ή second hand.*
18. Μήνυση για άσκηση ψυχολογικής βίας και πρόκληση κατάθλιψης βαριάς μορφής στους περαστικούς πολίτες που ντρέπονται να την κοιτάξουν στα μάτια γιατί θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν.
19. Μήνυση για την μη εξάσκηση της τέχνης της επαιτείας που σαν επάγγελμα σου ανοίγει διάπλατα το δρόμο να γίνεις……. ακόμα και πρωθυπουργός.
20. Πειθαρχικό για παράβαση καθήκοντος. Βάση του άγραφου νόμου περί ευθύνης πολιτών άρθρο 6, εδάφιο 66, παράγραφος 666 , δεν  προσήλθε ως όφειλε ζωντανή στον Ευαγγελισμό όταν της ζητήθηκε  να κάνει δωρεάν εξετάσεις στον χαλασμένο αξονικό τους και έτσι να  αποδειχθεί και επιστημονικά ότι θα άντεχε του λιμού για άλλα δώδεκα μνημόνια και να γραφτεί στο ληγμένο βιβλιάριο Υγείας της, πως όσα λένε οι κακές γλώσσες για τις κακουχίες που περνούν οι Έλληνες είναι μ@@@@ί@ς*…
Καταλαβαίνεις λοιπόν πως ακόμα και ο Πήτερ Παν*… που έχει φάει ισόβια για παραβίαση του FIR* της χώρας του Ποτέ, γιατί εκεί πια επιτρέπεται να πετούν μόνο τάνκερ με προορισμό την Ελβετία, τίγκα φορτωμένα με κλεμμένο χρυσό από τις αποικίες…είναι κουνούπι μπροστά της……….
 Ά δε στο πα….Το βράδυ θα βγω ραντεβού στα τυφλά με την Αλίκη από τη Χώρα των Θαυμάτων.* Μας το κανόνισε ο διευθυντής των φυλακών. Θα βρεθούμε στην απομόνωση καθώς την έκαναν τσακωτή να διακινεί στους συγκρατούμενους μας λογοκριμένα παραμύθια, αλλά ο διευθυντής το θεώρησε ως παράνομη διακίνηση παραισθησιογόνων ουσιών…. σιγά μην άφηνε ένα νιάναρο να του κλέψει το ψωμί που τόσο έντιμα έβγαζε από τη δεύτερη δουλειά του, ενώ εγώ ….άγγελος Άγιε μου. Στον καθιερωμένο έλεγχο που έκανε ο δεσμοφύλακας σήμερα το πρωί στο κελί μου, βρήκε κάτω από το στρώμα  νερομπογιές, πινέλα μια ακουαρέλα, μολύβια, τετράδια, γόμες και ένα βιβλίο που απέκτησα στη μαύρη αγορά, οι Άθλιοι του Β. Ουγκώ* νομίζω πως ήταν, δεν πρόλαβα να το διαβάσω….το διάβασε όμως ο διευθυντής των φυλακών και στενοχωρημένος που ο συνάδελφός του στο βιβλίο Ιαβέρης* αυτοκτόνησε  γιατί δεν κατάφερε ποτέ του να συλλάβει τον Γιάννη Αγιάννη,* με καταδίκασε στον Παράδεισο για υπόθαλψη εγκληματία.
Ελπίζω να είναι όμορφη Άγιε μου γιατί δεν έχω και τόσο καλές αναμνήσεις από την απομόνωση, την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί. Ούτε που θέλω να το θυμάμαι.. μπλιάχχχ……..Με είχαν τσουβαλιάσει μαζί με τον Κουασιμόδο* και όλη νύχτα δεν μ άφησε σε χλωρό κλαρί. Πάνω  που πήγαινα να κοιμηθώ με σκούνταγε με την καμπούρα του και με ρώταγε επιτακτικά: να θου κανω κάτι με τα χεάκια και τα χειάκια μου; όχι του απάνταγα εγώ και γύρναγα πλευρό. Να θου κάνω κάτι με τα χεδάκια και τα χειδάκια μου; ξανά επέμενε αυτός….όχι του απάνταγα εγώ….Να σου κάνω κάτι με τα χεράκια μου και τα χειλάκια μου; άντε ρε, κάνε να δούμε τι θα καταλάβεις επιτέλους του απάντησα μπαϊλντισμένος και κείνος ξέρεις τι  έκανε;
 νιά νιά νιά νιά νιά………μπλμπλμπλμπλμπλμπλμπλ…….
Σ αφήνω τώρα γιατί πρέπει να σενιαριστώ και που σαι………..όπως θα έρχεσαι σταμάτα σ ένα παιχνιδοπωλείο και πάρε μου σε παρακαλώ ένα τραινάκι έτσι για να χω να θυμάμαι πως κάποτε ήμουνα και γω παιδί …..γιατί αυτό μου στερήσανε  Άγιε μου…την αθωότητα των παιδικών μου χρόνων.
Αν σε σταματήσουν για έλεγχο κατά την είσοδο σου στο κατάστημα(των φυλακών)
και σε ρωτήσουν γιατί τόσα πολλά δώρα για κάποιον που είναι καταδικασμένος
 από τα γεννοφάσκια του σε ισόβια κάθειρξη, πες τους γιατί είναι αθώος ρε κ@@@ό@@@@ς* …..Αθώος……..Αθώος……….Αθώοοοοοοοοοοοος…..
Ααααα….. φέρε και καμιά σοκολάτα να δοκιμάσω πως είναι …δεν έχω φάει ποτέ…
 Ελπίζοντας πως δεν είναι παραμύθια αυτά που λέγονται για σένα……
 Διατελώ……
 ΥΓ….Σου χω έτοιμα στριμμένα δυο τσιγαριλίκια( ένα να το πιεις με την ησυχία σου μόλις φτάσεις… και ένα για το δρόμο) γιατί  το γάλα και τα κουλουράκια  σπανίζουν πλέον στις μέρες μας. Τα έχω κρύψει μέσα στην κάλτσες που θα αφήσεις τα δώρα μου. Μη δώσεις σημασία που είναι και οι δυο δεξιές…. ο προηγούμενος θανατοποινίτης που μου τις άφησε ήταν Έλληνας….. Τώρα βέβαια αν θες κάτι ποιο σκληρό για να σε πιάσει, στο παραδίπλα κελί μένει ο Σωκράτης….  ….ναι Άγιε μου ο Φιλόσοφος. Είναι ο πιο παλιός και ο μόνος που ξέρει τι πίνει.
Πες του πως σε έστειλε το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας ………θα καταλάβει.
Γειά…..
     
                                                   (Καλά Χριστούγεννα σε όλους)…..Σίμων ο Κυνικός***
……………………………………………………………………………………………
                               ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ/ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
 * Κύνος(αρχ-Κύνας): σκύλος- εδώ μεταφορικά  ο Νεοέλληνας
 * αεικίνητος-η-ο : ανεξάντλητος-η-ο
 * play station(πλέι στέισιον): παιχνιδομηχανή
 * μπουζουριάζω: βάζω κάποιον στη φυλακή
 * plan (πλάν):πλάνο planB:  κ άλλοι φόροι…  plan C…κ άλλοι   φόροι….plan D κ άλλοι  φόροι…
 * την έχεις γ@@ή@ει: την έχεις βάψει
 * φιντάνι: νιόβγαλτος
 * off shore (οφ σορ): παράκτιες εταιρείες με έδρα την οικουμενικότητα του Βατοπεδίου  
 * λιμοκοντόρος: απατεώνας και τζέντλεμαν/πεινάλας που ντύνεται επιδεικτικά
 * ψειρού: μπουζού,
 * Όλιβερ Τουΐστ (Του Καρόλου Ντίκενς) Αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας
 * Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα(Χανς Κρίστιαν Άντερσεν)  Αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας
 * image(ίματζ): γόητρο
 * Μονόπολη: Επιτραπέζιο παιχνίδι και όχι μόνο
 * no name(νο νέιμ): χωρίς όνομα, χωρίς αναγνωρισιμότητα
 * second hand(σέκοντ χάντ): δεύτερο χέρι, μεταχειρισμένο
 * Πήτερ Παν: Κλασσικός ήρωας του W. Disney
 * μ@@@@ί@ς: μ@@@@ί@ς
 * F.I.R.(εφ άι αρ): εθνικός εναέριος χώρος
 * Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας
 * Οι Άθλιοι του Β. Ουγκώ: Αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας                          
 * Ιαβέρης: Λογοτεχνικός αντιήρωας από τους Άθλιους του Ουγκώ
 * Γιάννης Αγιάννης: Λογοτεχνικός ήρωας από τους Άθλιους του Ουγκώ
 * Κουασιμόδος: Λογοτεχνικός ήρωας από την Παναγία των Παρισίων
 * κ@@@ό@@@@ς: παλιάνθρωποι
** Το παιδί που όλοι κρύβουμε μέσα μας: Ω άνδρες, έφη, οι παρόντες, ηγούμαι εγώ (ο Ιππίας) υμάς συγγενείς τε και οικείους και πολίτας άπαντας είναι φύσει, ου νόμω. Το γαρ όμοιον τω ομοίω φύσει συγγενές έστιν, ο δε νόμος, τύραννος ων των ανθρώπων, πολλά παρά την φύσιν βιάζεται........ Πλάτων.
          *** Σίμων ο Κυνικός: Φιλολογικό ψευδώνυμο του Σίμωνος του Τραγικού, ο οποίος κυκλοφορεί  ακόμα ελεύθερος (αν και καταζητείται από τη ΔΕΗ για την μη καταβολή του τέλους ακινήτων)  με το διακριτικό όνομα Πέτρος Α. Καφαντόγιας .
Γεννήθηκε σε ένα μικρό Μεσαιωνικό  χωριό της Ευρωπαϊκής Γερμανίας, από  Έλληνες γονείς (μετανάστες), το έτος 41 προ Μνημονίων εποχής αλλά ο λογιστής  του σας εκλιπαρεί  να μη πείτε σε κανέναν πως ζει ακόμα με το χαρτζιλίκι της μάνας του, γιατί τον ψάχνουν απεγνωσμένα ο μπακάλης ο μανάβης και ο χασάπης της γειτονιάς του για τα βερεσέδια…….
 ….ο μύθος λέει, ότι, ενώ έγραψε πάνω από δέκα  Τραγωδίες  τα έργα του δεν διασώθηκαν, καθώς ……ο λοιμός ξέρετε…….
Σώθηκαν αποσπασματικά μόνο οι τίτλοι κάποιων από τα έργα του, ως έχουν παρακάτω:
1 Γραβατοφωσφορίζουσες /
            Τριλογία. Βιβλίο πρώτο: Κύνου**** Ανάβασις (γουέστερν)
                            Βιβλίο δεύτερο: Κύκλια Έπη… Τεύχος 1ον Κύνου Οδύσσεια (περιπέτεια)
                                                                                Τεύχος 2ον Κύνου Απολογία (δικαστικό θρίλερ)
                            Βιβλίο τρίτο: Κύνου Επιτάφιος (μιούζικαλ)
2.Το οικόπεδο 12 της Δημοκρατίας, πέντε βήματα Δυτικά του Βατοπεδίου. (παρωδία)
3.Αυνάνος έπη επάρατα/ Τριλογία Βιβλίο Πρώτο: Άδωνης Μαινόμενος (πολιτικό δράμα εποχής)
                                                        Βιβλίο Δεύτερο: Αυνάνος Πολιτεία     (πορνογραφία)
                                                        Βιβλίο Τρίτο:  Κατίνες  Τεύχος 1ον Χαμηλοβλεπούσες (ρομάντζο)
                                                                                               Τεύχος 2ον Φραγκοφόνισσες (κουλτούρας)
                                                                                               Τεύχος 3ον Μνημονιάζουσες (καταστροφής)
                                                                                                                
4. Σκώληκες  (ντοκιμαντέρ )
5. Η Κάθοδος των Πληβείων. (κοινωνικό)
6. Ο Μέγας Τεχνοκρατικός. (επιστημονικής φαντασίας)
7. Περί Φυσιολατρών Περιπατητών Εμπειρογνωμόνων της Ελληνικής Οικονομίας κατά την Μεταπολίτευση (Διθύραμβος)
8. Το κατά Κύνον Ευαγγέλιο (Εξάψαλμος)
9.  Δημοκρατίας Άλωσις (μοιρολόι/ καταστράφηκε ολοσχερώς κατά την μεταπολίτευση)
10. Αδόλφος Β’ ο Σουγιάς  (τρόμου). 
  Κέρδισε το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας 666 χρόνια μετά το θάνατό του για το μνημειώδες  έργο του «Homo Sapiens H επιστροφή στις Σπηλιές» που κυκλοφόρησε σαν ανέκδοτο, με δωρεάν ένθετο  τον αριστουργηματικό οδηγό επιβίωσης  «Πώς να περισυλλέξετε την τροφή σας από τους κάδους σκουπιδιών χωρίς να λερώσετε την ταγιέρ σας »…..
 ….Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε πως ζει (ακόμα) εις βάρος της οικογένειας του, στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, αλλά η Τρόικα  υπολογίζει, πως  μέχρι να δει κάποιο από τα έργα του να δημοσιεύεται ή να διδάσκεται επί σκηνής, θα έχει πεθάνει επιτέλους  από την πείνα…….
                                                                                                   Πέτρος Α. Καφαντόγιας.
                                                                           Ποιητής- Θεατρικός Συγγραφέας
                                                                                                                                                                                                                                                                    e-mail  petroskafa@yahoo.gr 
   ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ                               Από την Τριλογία Γραβατοφωσφορίζουσες
                    ΒΙΒΛΙΟ  Β’  Τεύχος 1ον Κύκλια Έπη- Κύνου* Οδύσσεια
               ( Τιμήθηκε δια Επαίνου στον 92ο Θεατρικό Διαγωνισμό 2013
      του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ) Ραψωδία ιγ’- Απόσπασμα- libretto αρ.4
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: