Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

"Meet the Artist 5 -Springtime"

Myrό Gallery απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος και υποδέχεται portfolios και προτάσεις εικαστικών καλλιτεχνών που θα ήθελαν να συμμετέχουν στο "Meet the Artist 5 -Springtime" που θα διεξαχθεί τέλος Μαρτίου, μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.00. Σε απόφοιτους και φοιτητές των Ανώτατων Σχολών Καλών Τεχνών Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Φλώρινας θα δοθεί προτεραιότητα.
Το Meet the Artist είναι μία αδιαμεσολάβητη συνάντηση των καλλιτεχνών με το φιλότεχνο κοινό που φιλοξενεί και "ενοσχηστρώνει" η Myrό Gallery δύο φορές κάθε χρόνο. Αν είστε εικαστικός καλλιτέχνης και επιθυμείτε να λάβετε μέρος, μπορείτε να υποβάλλετε την πρόταση σας, αποστέλλωντας email στο myro.thessaloniki@gmail.com. Η πρόταση σας θα πρέπει να αποτελείται από ένα κείμενο σύντομης περιγραφής των έργων που θα θέλατε να εκθέσετε (είδος, μέσα, θέμα προσέγγιση, ύφος, κ.α.) + ένα βιογραφικό σας + φωτογραφίες τουλάχιστον 6 χαρακτηριστικών έργων σας (σε αρχεία φωτογραφίας .jpg) από έργα που θα θέλατε να εκθέσετε, μέχρι την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στις 23.00. Τα email που θα αποστείλετε θα πρέπει να αναγράφουν στο θέμα τους "Ενδιαφέρον συμμετοχής στο Meet the Artist 5".
Με λίγες εξαιρέσεις, στο project μπορεί να φιλοξενηθεί κάθε είδος τέχνης. Εφόσον τα έργα που θα θέλατε να εκθέσετε είναι αναρτώμενα, καλό είναι να μην ξεπερνούν σε διάσταση το 1 μέτρο και σε βάρος τα 6 κιλά. Εγκαταστάσεις & video art δεν γίνονται δεκτά στο συγκεκριμένο project. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για φιλοξενία κάποιων performance, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων και workshop περιορισμένου χρόνου, παράλληλα με την διεξαγωγή του, οπότε η γκαλερί μπορεί να δεχτεί και τις ανάλογες προτάσεις σας. Και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να αποστείλετε τις προτάσεις σας με email στην παραπάνω διεύθυνση με ένα συνοπτικό κείμενο που ναν εξηγεί τι ακριβώς σκέπτεστε / θα θέλατε να παρουσιάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: