Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιητικός διαγωνισμός με θέμα: «Πανανθρώπινες αξίες»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.), με την ευκαιρία συμπλήρωσης 35 χρόνων πολιτιστικής δράσης της Ένωσης στον Βορειοελλαδικό χώρο, ιδία στην Θεσσαλονίκη, προκηρύσσει ποιητικό διαγωνισμό με θέμα: «Πανανθρώπινες αξίες» (Δικαιοσύνη, Ειρήνη, Ελευθερία, Ισότητα, Ομόνοια, Αγάπη, Αρετή κ. ά.). Αναμένουμε την συμμετοχή σας. Η πρόσκληση απευθύνεται και στους Ελληνόφωνες της Κάτω Ιταλίας και Σικελίας.
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τα ποιήματά τους σε τέσσερα αντίτυπα, το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2015, με ψευδώνυμο στην Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος (Ε.Λ.Β.Ε.), Τσιμισκή 128, Τ.Κ. 54621 Θεσσαλονίκη, (απλά και όχι συστημένα).
Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει το δικαίωμα να στείλει ένα ποίημα μέχρι 30 στίχους.
Σε κάθε ποίημα και στα αντίτυπα, όπως και στον φάκελο αποστολής θα αναγράφεται το ψευδώνυμο.
Μέσα στον φάκελο αποστολής μαζί με το ποίημα και τα αντίτυπα θα υπάρχει μικρότερος φάκελος κλειστός, όπου θα αναγράφεται το πραγματικό όνομα, η διεύθυνση, το τηλέφωνο του και e-mail (αν υπάρχει) του  διαγωνιζόμενου.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους των γραμμάτων. Η απονομή των βραβείων θα γίνει σε εκδήλωση με την αρχή του νέου έτους.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος: Άννα Φαχαντίδου
Η Γεν. Γραμματέας: Γεωργία – Γοργώ Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: