Αναλυτικά:
“Το Moonlight Tales σάς προσκαλεί να συμμετάσχετε στον λογοτεχνικό διαγωνισμό με θέμα «Η Τελευταία Νύχτα». Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το λογοτεχνικό είδος.
Όροι διαγωνισμού:
Τα διαγωνιζόμενα κείμενα θα πρέπει να είναι δακτυλογραφημένα στα ελληνικά, η έκτασή τους να κυμαίνεται από 800 έως 2.000 λέξεις, να μην έχουν δημοσιευθεί στο παρελθόν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, ούτε να έχουν διακριθεί σε άλλο διαγωνισμό.
Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο ιστορία και θα φέρει την ευθύνη της υπογραφής του και κάθε άλλη ευθύνη σχετικά με την πατρότητα και την πρωτοτυπία του κειμένου.
Εξαιρούνται από τον διαγωνισμό τα μέλη της διαχείρισης του Moonlight Tales και οι εργαζόμενοι της Δυάς Εκδοτικής, καθώς και μέλη του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους.
Τα διηγήματα που έχουν μεγάλο αριθμό ορθογραφικών ή συντακτικών λαθών θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό και ο δημιουργός θα ενημερώνεται εγκαίρως, για να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές και την επαναποστολή του διηγήματος.
Οι νικητές θα προκύψουν ύστερα από ψηφοφορία της επιτροπής.
Ο διαγωνισμός γίνεται σε συνεργασία με τη Δυάς Εκδοτική. Οι νικητές θα είναι συνολικά δεκαπέντε (15). Τα δέκα (10) καλύτερα διηγήματα θα δημοσιευθούν στο περιοδικό τού Moonlight Tales, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 από τη Δυάς Εκδοτική, ενώ τα πέντε (5) επόμενα θα δημοσιευθούν στο Moonlight Tales μετά την αξιολόγησή τους. Ο πρώτος νικητής θα έχει τη δυνατότητα έκδοσης μυθιστορήματος από τη Δυάς Εκδοτική χωρίς κανένα κόστος. Οι νικητές δε θα επιβαρυνθούν τα έξοδα της έκδοσης του περιοδικού και δε θα έχουν ποσοστό επί των κερδών.
Η υποβολή των ιστοριών γίνεται με αποστολή του κειμένου στην ηλεκτρονική διεύθυνση moonlightales@gmail.com. Στο θέμα του e-mail πρέπει να αναγράφεται: «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ».
Στο σώμα του μηνύματος θα πρέπει να σημειώνονται ο τίτλος του διηγήματος και τα προσωπικά στοιχεία του διαγωνιζόμενου (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας). Σε ξεχωριστό αρχείο θα πρέπει να επισυνάπτεται και το βιογραφικό τού συγγραφέα με τα στοιχεία επικοινωνίας αναλυτικά, καθώς και μερικά προσωπικά στοιχεία (ηλικία, επαγγελματική ιδιότητα, οικογενειακή κατάσταση, βασικές σπουδές).
Δίνεται η δυνατότητα υποβολής ιστορίας με λογοτεχνικό ψευδώνυμο. Στο βιογραφικό σημείωμα όμως του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να σημειώνονται τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του.
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 έως τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2017. Έπειτα θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των κειμένων.
Το Moonlight Tales και η Δυάς Εκδοτική διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τις ημερομηνίες ή να ματαιώσουν τον διαγωνισμό.
Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.
Επιτροπή Αξιολόγησης:
Μουστοπούλου Μαρία
Παπαδημητρίου Αγγελίνα
Φρυγανά Εύη”
Πηγή: vivlio.net